U kan een keuze maken per gezelschap uit 1 menu
De Heerenkamer kan U vanaf 16 personen besloten reserveren.
Diner
menu 1 |
Heldere Groentesoep |
Of |
Gebonden tomatensoep, prei, stoofvlees |
**** |
Varkenshaas medaillons met paddenstoelensaus |
Of |
Gebakken zalm met ravigottesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe ijs vers fruit |
Of |
Coupe ijs met chocoladesaus |
Prijs per couvert € 35,50 |
menu 2 |
Rundercarpaccio met oude kaas, pijnboompitjes |
Of |
Gebonden tomatensoep |
**** |
Runder entrecote met pepersaus |
Of |
Gebakken zeebaars filet beurre blanc saus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe van drie soorten ijs |
Of |
Sorbet van aardbei,ananas, limoen en appel met karamel |
|
Prijs per couvert € 39,50 |
menu 3 |
Cocktail fruits de mer |
(garnalen, mosselen, krabstick, zalm) |
Of |
Cocktail Monica |
(kip, fruit en selderie) |
**** |
Parelhoenderfilet met donker paddenstoelensaus |
en gedroogde spek |
Of |
Gebakken kabeljauw |
boter saus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe Mandarino (Sinasappelijs,vanilleijs en mandarijntjes) |
Of |
Coupe Carmel Nuts Sensation (Karamelijs, hazelnootijs, cappuchinoijs mokkaaus |
Prijs per couvert € 43.50 |
menu 4 |
Gerookte zalm met kappertjes en uitjes |
Of |
Salade van witlof, avocado appel en gaqrnaaltjes |
*** |
Duo van ossenhaas en sucade |
rode port saus |
Of |
Gebakken kabeljauw beurre blanc saus garni:ui, champignons, garnaaltjes |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
Creme Brulee , vanilleijs |
of |
Souffle Grandmarnier, frans schuim rood fruit |
|
Prijs per couvert € 46,00 |
menu 5 |
Trio van ger.paling ger. zalm en Hollandse garnaaltjes |
Of |
Duo van carpaccio en kalfsmuis pijnboompitjes, oude kaas tonijn mayonnaise |
**** |
Biefstuk van de haas met rode wijn saus |
Of |
Gebakken zeebaars op knolselderie puree |
Dillesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Flensjes met sinaasappelsaus en vanille ijs |
Of |
Diverse soorten kaas |
|
|
Prijs per couvert € 48,50 |
Port van cleve Menu |
Cocktail fruits de mer |
(garnalen, mosselen, krab, zalm) |
Of |
Cocktail Monica |
(kip, fruit en selderie) |
*** |
Heldere groentesoep |
Of |
Gebonden tomatensoep met prei en stoofvlees |
**** |
Biefstuk van de haas |
pepersaus en stroganoff saus |
Of |
Gebakken zalm met remouladesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe vanille ijs warme chocoladesaus |
Of |
Coupe vanille ijs met vers fruit |
|
Prijs per couvert € 43,50 |
Port van cleve Menu 2023 |
Salade van zwezerik, eendenlever mosterd dressing |
Of |
Avocado met krab salade en cocktail saus |
*** |
Flute rundvlees consommé met stoofvlees |
Of |
Flute gebonden roomsoep van aardappel prei en katenspek |
**** |
Kalfs entrecote met paddenstoelen saus |
Of |
Gebakken kabeljauw mosterdsaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Koffie parfait met gekarmeliseerde noten, chocoladekrullen |
Of |
Ijsbombe met warme kersen |
|
Prijs per couvert € 48,50 |