Diner menu's
menu 1 |
Heldere Groentesoep |
Of |
Gebonden tomatensoep, prei, stoofvlees |
**** |
Varkenshaas medaillons met paddenstoelensaus |
Of |
Gebakken zalm met ravigottesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe ijs vers fruit |
Of |
Coupe ijs met chocoladesaus |
Prijs per couvert € 30,50 |
menu 2 |
Rundercarpaccio met oude kaas, pijnboompitjes |
Of |
Gebonden tomatensoep |
**** |
Runder entrecote met pepersaus |
Of |
Gebakken snoekbaars filet met beurre blanc saus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe Hazelnoot- karamel- cappuccino ijs |
Of |
CoupeTropicana |
(citroenijs, ananasijs, passievruchtensaus en ananas) |
Prijs per couvert € 33,50 |
menu 3 |
Cocktail fruits de mer |
(garnalen, mosselen, krab, zalm) |
Of |
Cocktail Monica |
(kip, fruit en selderie) |
**** |
Parelhoenderfilet met donker paddenstoelensaus |
en gedroogde spek |
Of |
Gepocheerde heilbot filet op een preimousseline |
beurre blanc saus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Kaneelparfait met warme kersen |
Of |
Citroentaartje met chocolade ijs en minth shake |
Prijs per couvert € 35,50 |
menu 4 |
Graved lax, Gemarineerde Noorse zalm met dille en mosterd |
Of |
Huisgemaakte paté en croute met mosterdfruit |
*** |
Kalfs entrecote gegratineerd met uienpuree |
zachte mosterdsaus |
Of |
Vis in het pannetje dagverse vis soorten in de oven bereid |
met een zachte Pernod saus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
Tatartin met vanille ijs en vanille saus (warm appeltaartje) |
Cannelloni van bloed sinaasappels gevuld met limoen moes |
en een saus van passie vrucht |
Prijs per couvert € 39,50 |
menu 5 |
Bombe van gerookte zalm met palingmousse |
Of |
Kalfsmuis met tonijn mayonaise |
**** |
Biefstuk van de haas met rode wijn saus |
Of |
Gebakken snoekbaars op knolselderie puree |
Dillesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Flensjes met sinaasappelsaus en vanille ijs |
Of |
Notentaartje, notenparfait en noten crush |
Of |
Diverse soorten kaas |
Prijs per couvert € 43,00 |
Port van cleve Menu |
Cocktail fruits de mer |
(garnalen, mosselen, krab, zalm) |
Of |
Cocktail Monica |
(kip, fruit en selderie) |
*** |
Heldere groentesoep |
Of |
Gebonden tomatensoep met prei en stoofvlees |
**** |
Biefstuk van de haas |
pepersaus en stroganoff saus |
Of |
Gebakken zalm met remouladesaus |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Coupe vanille ijs warme chocoladesaus |
Of |
Coupe vanille ijs met vers fruit |
(citroenijs, ananasijs, passievruchtensaus en ananas) |
Prijs per couvert € 38,50 |
Port van cleve Menu 2019 |
Gerookte kalfsrollade met Waldorfsalade |
Of |
Avocado met Hollandse garnalen en Balsamico dressing |
*** |
Rundvlees consommé met gevulde ravioli |
Of |
Kurkuma crème soep met gerookte kalfstong |
**** |
Lamsfilet met gemarineerde tomaat en kruidjus |
Of |
Gebakken zeewolf in spek omwikkeld |
diverse groente |
Aardappelgarnituur |
*** |
Koffie parfait met gekarmeliseerde noten, chocoladekrullen |
Of |
Bombe au chocolat |
chocoladebol gevuld met ananas, roomijs, kersen en gepofte mais |
Prijs per couvert € 44,00 |