Kerst menu 2020 € 52,00
Terrine de Poisson fumét
Een huisgemaakte Terrine met gerookte zalm, paling en garnalen
Of
Bonbon de Carpaccio
Gerookte ribeye Carpaccio geserveerd als bonbon met een vulling van waldorf salade
Kurkuma crème soep met stoofvlees en prei
Crepe gevuld met tapenade en krokante zwezerik met tomaten saus
Flensje gevuld met champignon,tomaat sjalot met krokant gebakken zwezerik en tomaten saus
Of
Filet de Carrelet farcie au saumon e d’epinard
Gepocheerde Schol en Zalm met spinazie en kreeften jus
Spoom de limon
Koud Verfrissend tussendoortje met limoen
Rouleau d’agneau au lard et Cranberries
Lamsrollade met spek en cranberrys
Of
Loup de mer saute aux scampie beurre blanc
Zeebaars krokant gebakken met gamba’s en botersaus
Parade du Chef artistique
Een grand dessert met zoete lekkernijen